Dermatologist Approved iconApprouvé par les dermatologues

Vernieuw je gezicht met gezichtsyoga

Als vrouw die de geneugten en uitdagingen van het leven heeft meegemaakt, begrijp ik hoe belangrijk het is om onze natuurlijke schoonheid te omarmen en tegelijkertijd goed voor onze huid te zorgen.

In deze nieuwsbrief verkennen we een paar Face Yoga oefeningen die fijne lijntjes aanpakken en andere veelvoorkomende problemen waar velen van ons mee te maken krijgen als we ouder worden.

Belangrijke opmerking: Als je ongemak ervaart tijdens de oefeningen, stop er dan onmiddellijk mee.

Oefening 1: De wenkbrauw gladder maken

Fijne lijntjes en rimpels op ons voorhoofd kunnen behoorlijk hinderlijk zijn, maar wees niet bang: de Brow Smoother is hier om te helpen!

1. Plaats om te beginnen je wijsvingers net boven de wenkbrauwen en oefen lichte druk uit.

2. Sluit je ogen en probeer je wenkbrauwen op te trekken terwijl je de beweging met je vingers weerstaat. Houd 10 seconden vast en herhaal vijf keer.

Deze oefening helpt de spieren in je voorhoofd te versterken, waardoor hardnekkige lijntjes na verloop van tijd verminderen.

Oefening 2: De wang voller 

Verlies van wangvolume kan ons het gevoel geven dat we onze jeugdige glans verliezen. De Cheek Plumper is hiervoor een uitstekend middel.

1. Glimlach eerst zo breed als je kunt, zonder enig ongemak te voelen.

2. Plaats je wijsvingers op de bovenkant van je wangen en til ze voorzichtig op terwijl je glimlacht.

3. Houd 10 seconden vast en herhaal vijf keer.

Deze oefening helpt je wangen op te tillen en een mollig, jeugdig uiterlijk te bevorderen.

Oefening 3: De nekspanner

Om de effecten van veroudering op de gevoelige huid van de nek tegen te gaan, introduceren we de oefening Neck Tightener in je Face Yoga-routine. Deze oefening is bedoeld om je te helpen een jeugdiger en strakker nekgebied terug te krijgen.

1. Begin met het vinden van een comfortabele zit- of stapositie met je rug recht. Kantel je hoofd voorzichtig naar achteren, zodat je naar het plafond kijkt.

2. Terwijl je dit doet, drukt je, je tong stevig tegen je gehemelte.

3. De oefening Neck Tightener versterkt de spieren in je nek en keel, waardoor je er steviger uitziet.

Het is een subtiele maar effectieve manier om fijne lijntjes en verslapte huid in het nekgebied aan te pakken.

Vergeet niet om deze oefening langzaam en met aandacht uit te voeren om te voorkomen dat je, je nek overbelast.

Nasolabiale gladmaker: Lachrimpels verbannen

Lachrimpels, die subtiele plooien die verschijnen van de zijkanten van je neus tot je mondhoeken, kunnen je gezicht karakter geven, maar soms willen we hun prominentie minimaliseren.

1.Begin door comfortabel te zitten met een ontspannen gezicht.

2. Plaats je wijsvingers zachtjes op je mondhoeken en oefen lichte opwaartse druk uit om je mondhoeken op te tillen.

3. Terwijl je deze lichte druk vasthoudt, kanaliseer je je innerlijke glimlach en strek je je mond uit in de breedste grijns die je kunt opbrengen.

4. Houd deze glimlach 5-10 seconden vast, terwijl je de weerstand voelt die je vingertoppen creëren.

Laat los, ontspan en herhaal deze oefening 5-10 keer.

Verbeter uw gezichtsyoga-reis met onze producten

Terwijl we samen onze Face Yoga-reis voortzetten, wil ik twee producten uit onze huidverzorgingslijn delen die je routine kunnen aanvullen en je kunnen helpen nog stralendere resultaten te bereiken. Het Rose Youth Elixir en de Prebiotic Moisturizing Cream zijn ontworpen om je huid te voeden en te verjongen, waardoor de voordelen van je Face Yoga-oefeningen worden vergroot.

Rose Youth Elixir

Dit luxueuze elixer is doordrenkt met de natuurlijke kracht van Bakuchiol en Rosa damascena-olie. De rijke, verjongende en hydraterende formule is perfect voor het hydrateren en revitaliseren van je huid voor en na je Face Yoga-sessies.

Prebiotische vochtinbrengende crème:

Onze Prebiotische vochtinbrengende crème is zorgvuldig samengesteld om de natuurlijke balans van de huid te ondersteunen.

Het zorgt voor diepe hydratatie en bevordert een gezond huidmicrobioom, wat essentieel is voor een jeugdige en stralende teint.

Breng het aan als finishing touch voor je Face Yoga-routine om vocht vast te houden en de veerkracht van de huid te behouden.

Als je vragen hebt over onze producten of Face Yoga-oefeningen, neem dan gerust contact met ons op. Ik ben hier om je te ondersteunen op je pad naar tijdloze schoonheid.